Menu
Erop uit met collega's / Vergadering

Vergaderen en teambuilding op de Veluwe

Vergaderen en teambuilding op de Veluwe

Bent u op zoek naar een originele teambuildingactiviteit gecombineerd met een vergadersessie? Zoek niet verder en kom genieten van onze leuke activiteiten op de prachtige Veluwe! Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar bieden ook veel inspiratie voor uw vergadering. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen tijdens een gezellige borrel en een smakelijk buffet. Meer weten over Vergaderen en teambuilding op de Veluwe, lees dan hier meer.

Vergaderen en teambuilding op de Veluwe

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe? Zoek niet verder! Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn bieden wij een prachtige locatie aan voor vergaderingen tot 100 personen. Gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving, beschikt ons 2 ha. bosrijke domein over flexibel in te delen vergaderfaciliteiten en unieke kamers met een eigen voordeur in de Chalethotel. Ook vindt u op ons park een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen.

Of u nu wilt brainstormen, begrotingen maken, strategische plannen opstellen of nieuwe vaardigheden wilt leren, hier komt u tot de mooiste ‘zaken’. Naast onze vergaderfaciliteiten, bieden wij namelijk ook toegang tot een prachtig natuurgebied en activiteitenhal voor in- of outdoor sessies of een sportieve break.

Programma voorstel:

Dag 1:

08.30 uur: Ontvangst met koffie of warme chocolademelk en warme apfelstrudel
09.00 uur: Vergaderen inclusief koffie, thee en water
12.30 uur: Winterse lunch met erwtensoep, roggebrood en spek en broodje rookworst
13.30 uur: Escape uit de Veluwe (Escapetour principe in het bos)
15.30 uur: Pauze
16.30 uur: Teambuilding games
18.30 uur: Prijsuitreiking en borrelen
19.30 uur: Uitgebreid Stamppotten buffet
21.30 uur: Vrij programma naar eigen wens in te vullen, of wellicht een avondprogramma met bijvoorbeeld een Pubquiz, Ik hou van Holland spel etc.

Overnachting in de Finse Chalets

Dag 2:

09.00 uur: Ontbijt
11.00 uur: Uitchecken

Meer informatie over het vergaderen en teambuilding op de Veluwe? Bekijk dan hier dit 2-daags Teambuilding arrangement met dagdeel vergaderen op de Veluwe.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

(Bezocht 1 keer, 1 bezoeken vandaag)